НА ОГЛАСНИКОТ ,,РЕКЛАМА5″ СЕ ПРОДАВА ПОЛИЦИСКА ЈАКНА

0
258

На огласникот ,,Реклама5″ се продава полициска јакна.

Сеуште не е познато кој ја продава оваа јакна и зошто но се надеваме дека ќе извади некој денар од неа доколку се најде соодветен купец за неа.

Очигледно е дека човекот е или на мака или има проблем со институцијата или поединци.