НА ОВОЈ ЦРЕП И ШАПШАЛ ПАМЕТОТ НИКАКО НЕ МУ ДОАЃА – ДУРЛОВСКИ ГО ПЛУКА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР, ОТКАКО ГО СМЕСТИЈА ВО ТЕШКО ОБВИНЕНИЕ ЗА 27-МИ АПРИЛ ПОВТОРНО ОДРАБОТУВА ЗА ВМРО-ДПМНЕ

0
488

Игор Дурловски беше еден од организаторите на протестот на колежот на 27-ми април. ВМРО-ДПМНЕ го употреби и него и другите говорници како Бетмен, Дамовски и актерот Владо како и неколку други кои ја поттикнуваа толпата да упадне во собрание и да млати пратеници. На оваа зелка не и доаѓа паметот иако му сместија тешко кривично дело со што при инцидент на протести одговара директно организаторот на истите. До каде ќе оди лудилото на вмровците останува да видиме … во продолжение погледнете ја оваа зелка белимбеговска што напишала во врска со Преспанскиот :