НА ОВИЕ НЕ ИМ ИДЕ ПАМЕТ: ТВРДОКОРНИ ПАК МУ СЕ ЗАКАНУВААТ НА ЗАЕВ, ЌЕ ГО ПРЕТЕПАЛЕ!!!

0
1260

Слушам на вести сега З.З ќе мењавал устав.
Епа з.з смени го уставот ќе ги смениме сите закони и ќе ве смениме вас со се личен опис.
ТРПЕНИЕТО Е ПРИ КРАЈ.

Фејсбук статус на фан пејџот на Тврдокорните ќосиња