НА БРАДЕСТОТО СКОПСКО ПЕДЕРЧЕ МУ ТЕКНА ДУРИ ВО 2023-ТА: АБЕ ОВОЈ ГРУЈО ИЗГЛЕДА МНОГУ КРАДЕЛ КОГА БИЛ ПРЕМИЕР, ОД ШТО ЖИВЕЕ 5 ГОДИНИ ВО БУДИМПЕШТА?!

0
772
  • Верувам дека од измислените ботови на Твитер и Фејсбук е самиот Груевски бидејќи и нема што да прави самиот тану па си пишува. Човек треба да се запраша 5 до 6 години како се финансира во Будимпешта. Реално многу комотен и луксузен живот живее, како се финансира и од каде пари кога не работи ништо, имал фирма, која фирма!? Кој бизнис и од каде му е стартниот капитал!?

Миленко Неделковски на ЈутЈуб.