НА МЕЧКАТА ВО ПЕШТЕРАТА И СЕ СВРТЕЛО ОД ИЗДУВНИТЕ ГАСОВИ И СЕ МОЛИ ДА СЕ ПРОВЕТРИ МАЛЦЕ: Ивона во колумна бара ВМРО ДПМНЕ во преговорите со СДСМ да барале од странците тие да постават свој директор на Сорос Фондацијата?!?!?!

0
423

ivonakamcevkikotat ivona soros