НА МАНУ МУ ТРЕБА ИТЕН РЕМОНТ, СМРДЕАТА ОД НЕБАЊАТИТЕ ТАМУ НЕ СЕ ТРПИ!

0
2747

Dr.Phallus

МАНУ треба да е научен и интелектуален прогресивен крем на државата. Наместо тоа, Академијата е една инертна метузалемска збирштина во која многу лесно на површина испливуваат реакционерно десничарски идеи, фејкови и смрдеа.

Чест на ретки исклучоци, но тоа дувло бара ремонт.