НА ЛУДИЛОТО МУ НЕМА КРАЈ – ТАЛЕСКИ : НАМЕСТО ДА РАЗГОВАРАМЕ ЗА АНТИ КРИЗНИ МЕРКИ ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕМЕ НА ЛУЃЕТО, НИЕ ДЕНЕС ЌЕ ГУБИМЕ ВРЕМЕ СО БЕСПРЕДМЕТНА ИНТЕРПЕЛАЦИЈА ПОДНЕСЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ

0
166

Наместо денеска да разговараме за анти кризните мерки за нешто кое што е во интерес на граѓаните со што ќе им се подобри животот во ваква криза ние денес губиме време во беспредметна интерпелација поднесена од ВМРО-ДПМНЕ и опозициските партии, изјави за ,,Утрински брифинг”, пратеникот на СДСМ Миле Талески.