На Латас и Ивона мозокот им се мрднал од џипови, кеш и станови, направија неверојатен гаф денеска во Вечер!

0
977

Неверојатно, Андреј Жерновски над една година не е претседател на ЛДП а весникот Вечер тоа не го знае?! Кое е ова лудило, од пари, џипови, станови и разврат, дуото Лаки и Ивона го изгубиле умот тотално!!!

andrej presednik