НА КУРТОНИТЕ НИШТО НЕ ИМ Е ЈАСНО!

0
1639

Божиновски: “ДПМНЕ има предност од 2% пред СДСМ.”

Ако водечкиот КУРТОН АНКЕТАР тврди дека ВМРО води пред СДСМ со 2% тоа значи дека СДСМ му води на ВМРО најмалку 5%!

И затоа куртонот се чуди и се крсти, не му е јасно како толку многу гомна изедоа а уште СДСМ се држи јако на анкетите.