На кого и зошто не му одговара влез на Макединија во ЕУ и НАТО: На националистичко фашистичката ВМРО ДПМНЕ и на бившите функционери на СДСМ!

0
1769

Ivet Gjorgieva

Палома за сите кои се осеќате продадено и предадено

Македонија со сите сменети придавки

1944-1946
Демократска Федерална Македонија

1946-1963
Народна Република Македонија

1963-1991
Социјалистичка Република Македонија

1991-2018
Република Македонија ( ФИРОМ)

2018- Република Северна Македонија

Македонци
Македонски јазик и идентитет

Македонци сте и ќе останете 😊

Во последните известувања за конечното решавање на проблемот меѓу Македонија и Грција , BBC ја потенцира НАЦИОНАЛИСТИЧКАТА и фашистичка политичка партија во опозиција ВМРО ДПМНЕ ….

На кого и зошто не одговара влез на Макединија во ЕУ и НАТО

На националистичко фашистичката вмро дпмне и на бившите функционери на СДСМ.

Зошто ?

Влезот во ЕУ и НАТО носи обврска справување со криминалот и корупцијата и контролни механизми, ова е болката и предавството кое го верглаат сите кои се против.

Македонија до сега беше ДНО на Европа, гнездо на прљави пари и најголемите мафијашки политички гомненици.

Од денес па во иднина, во Македонија ќе се зборува за идеи, и ќе се чисти примитивизмот, омразата, криминалот и корупцијата.

И, веројатно ова ќе биде најголемиот предизвик , борбата на разумот и моралот со алчноста и омразата.