НА КОГО АЛУДИРА АДЕМИ ОД ДУИ КОГА ВЕЛИ ,,ОХРИДСКИОТ ДОГОВОР ЗА ПРВ ПАТ ПО 2001 ГОДИНА Е ВО РАЦЕТЕ НА ПУТИНИСТ”?! НА ИВАН СТОИЛКОВИЌ?!

0
215

“Охридскиот договор за прв пат по 2001 година во рацете на Србин со путинистички убедувања! Промената штотуку започна!“

Фејсбук статус на потпретседателот на ДУИ, Арбр Адеми.