НА КИРАЦ МУ СЕ ПАДНА ЗАДАЧАТА ДА ОДИ НА ТЕРЕН И ДА ГИ ОБЈАСНУВА ВЛАДИНИТЕ ПОЛИТИКИ ВО БАЗАТА, ДРЖИ СЕ КИРАЦ!

0
1422

Продолжуваме со разговорите и интензивните средби со нашите поддржувачи, симпатизери и членови. Денеска сме меѓу другарките и другарите на Ѓорче Петров. Заедно, сплотени, единствени, силни, за подобро утре на Македонија и сите нејзини граѓани. Тоа е мојата, тоа е вашата СДСМ.

Продолжуваме со разговорите и интензивните средби со нашите поддржувачи, симпатизери и членови. Денеска сме меѓу другарките и другарите на Ѓорче Петров. Заедно, сплотени, единствени, силни, за подобро утре на Македонија и сите нејзини граѓани. Тоа е мојата, тоа е вашата СДСМ. Голем интерес и плодни разговори на средбите со нашите поддржувачи, членови и симпатизери од општина Гази Баба. СДСМ е отворена и демократска партија која се гордее со својот државнички пристап и политичко делување. Нашиот фокус се потребите на граѓаните.