НА ЗАЕВ МУ ПУКНА ФИЛМОТ ОД СИТЕ КРОМИД ОБЈАВИ ПО КУРТОН ПОРТАЛИТЕ ПА ПРЕКУ ФЕЈСБУК СЕ ОГЛАСИ НА СВОЈОТ ФАН ПРОФИЛ : КОЈ ШТО ДРОБЕЛ НЕКА СИ СРКА, ЗАТВОР ЗА СИТЕ ШТО СЕ ОГРЕШИЛЕ!!!

0
1797

Истрагата мора да ги открие сите детали. Секој да одговара за своите постапки. Граѓаните заслужија правда.