НА ДИВО СИ ГО ДОГРАДИЛ ХОТЕЛСКИОТ КОМПЛЕКС ВО ОХРИД

0
486

„Тој, во својство на инвеститор, при изградба на хотелски комплекс на парцела во охридското село Елшани за што имал одобрение, извршил доградба на објектот за која немал соодветно одобрение издадено од надлежен орган“, соопшти МВР.