НА ГРУЕВЦИ КОНЕЧНО ИМ ТЕКНА ЗОШТО ПАДНАА ОД ВЛАСТ, ТРГНАА ПО ПАТОТ НА ЗАЕВ КОГО ГО ИСМЕВАА ДВЕ ГОДИНИ!!!

0
2537

20228334_1551949881524681_3815189288580265823_n