НА ВМРОВЧЕТО ТРЕНДО МУ ПУКНА ФИЛМОТ, ЌЕ ПОЦРКА – ЈА НАРЕЧЕ ВЛАДАТА ГОМНО ИАКО 25 ГОДИНИ ЗБОР НЕ ЗУЦНАЛ ЗА РЕФЕРЕНЦАТА БЈРМ!!! КАКВО МУЛЕ ВМРОВСКО ПРОФИТЕРСКО!!!

0
1284

Нели беше неутралка бе Трендо?! Што се случи сеа?! Го браниш името а збор не си зуцнал за референцата БЈРМ?!?! Каков шапшал, какво муле скапано…ама конечно им дојде крајот, Македонија победи, сега сме горда Република Северна Македонија признаени од сите, освен од ебиветровци како Трендо.