НА ВЕЧНИОТ ДЕЖУРЕН ПАТРИОТ ТОДОР АХМАДИНЕЏАТ ПЕТРОВ МУ ТЕКНА НОВА ФИКС ИДЕЈА, ФОРМИРА ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ВО ЦРКВА

0
638

Тодор Петров не престанува да се глупира. Овој пат му текнало фикс идеја да формира политичка партија и тоа во црква.