НА ВЕНКО ФИЛИПЧЕ МУ ЗБОКТИСА ОД ШИРАЧ НА ЛАЖНИ ВЕСТИ ЗА КОРОНАТА

0
1959

На министерот за здравство Венко Филипче му пукна филмот од пропагандист кој шири лажни вести дека короната не постои, погледнете како се справи министерот со него.