(Видео) НА Братислав Димитров МУ ПРОТЕЧЕ НИЗ НОГАВИЦИ : Ива го направи ЛОМ режимското ДРВО Димитров со критички прашања

0
671

Во осмото издание на Нова Дебата проект на Нова ТВ овој пат гостуваше едно од режимските пропагаторски дрва драматургот Божидар Димитров.

nova-tv

Вакво новинарско тепање,газење е досега невидено, Ива навистина се надмина во распердашување на провладините гомна од ГДОМ за ширењето на говорот на омраза по нивните гомно трибини. Се што провладиниот мунгос Димитров правеше е кемкање и бедни и скапани,перфидни дисквалификации, навреди кон твитерџиите кои прашуваа прашања и кон новинари. Дури Ива го исшамари Димитров за неговиот син кој е вработен од владата во македонскиот народен театар.

Еве што се случува кога ретардирани гомна гостуваат кај Ива на дебати, видеото од целото интервју можете да го погледнете на Нова ТВ ОВДЕ