НА БИТОЛЧАНИ ИМ ПУКНА ФИЛМОТ : НАРОДОТ СЕ КРЕНА ВО БИТОЛА, битолчани тргнаа да ја освојуваат општинската зграда!

0
650

Според извори на социјалните мрежи голем број на граѓани од Битола во моментов се излезени на протест и пробуваат да влезат во општинската зграда. Според нашиот извор има и туркање со полицијата, која се обидува да ги спречи демонстрантите да влезат во зградата.

Повеќе детали очекувајте за подоцна.