НА БИВИС И БАТХЕД ОД ,,РАДИО ЛИДЕР” НИШТО НЕ ИМ Е ЈАСНО ОКОЛУ ,,ТРУБАРЕВО” И ОКОЛУ КОРИДОРИТЕ ПА ЦЕЛИ 52 МИНУТИ СО ХАХАХА И ХЕХЕХЕ СЕ КИКОТЕА КАКО ЗЕЛЕНИ И ГО ИСМЕВАА ДИРЕКТОРОТ НА МЖ ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ СО ШТО ГО НАРЕКОА ЛОКВА!

0
618

Ивица Боцевски на ,,Радио Лидер” заедно со Љупче Златев потрошија цели 52 минути со лупање глупости на тема ,,Трубарево” каде според директорот на инфраструктура во МЖ, Хари Локвенец Скопје треба да израсне во транспортен логистички центар во кој ќе се вкрстат железничкиот, патниот и поморскиот превоз на стоки преку Коридорот 8.

Но тоа не е доволно за Бивис и Батхед од ,,Радио Лидер” да фрлаат со дрва и камења по овој инфраструктурен владин проект па почнаа да му вадат прекари на директорот на МЖ Хари Локвенец со што Боцката го нарече ЛОКВА! И неверојатно е како прават вакви тупи и глупи квази анализи и ги шират во етерот иако во изјавата на директорот на МЖ е образложено дека Коридорот 10 Д треба да поврзе неколку држави и транспортни коридори кои ќе ги поврзат и околните мориња.

Значи да резимираме, колку треба да си глуп, да потрошиш 52 минути во хахаха и хехехе против ваков инфраструктурен проект кој е од круцијално значење за нашата земја?! Значи внимавајте,нити факти нити логика само вадење прекари на директоротна МЖ и хахаха и хехехе!