НАЈШОКАНТНАТА БОМБА која сите ја очекуваат денес лидерот на СДСМ Зоран Заев ќе ја рокни во 14 часот , БОМБАТА МОЖЕТЕ ДА ЈА СЛЕДИТЕ ВО ЖИВО НА ОВОЈ ЛИНК!

0
1109

sdsm12

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, денеска ќе продолжи со проектот „Вистината за Македонија“, односно со објавување нови снимки од прислушкувани разговори кои докажуваат криминал и злоупотреби на власта.

Бомбата може да ја следите во живо на овој линк ОВДЕ