НАЈНОВИ КУРТОН ВЕСТИ : Латас очекувано ги бранеше гумените куршуми и шок бомбите, ГРУЈО ИМАЛ ЛЕГИТИМНО ПРАВО ДА ТЕПА НАРОД!

0
1354

latasnajnovikurtonvesti

Најнормално, Лаки во најновите КУРТОН вести ги бранеше гумените куршуми и шок бомбите кои Грујо планира да ги набави затоа што тој имал легитимно право да се заштити од народот како и секој деспот и диктатор во светот. Ова е сублимат од најновите куртон вести.

Нормално дека ако се куртон вести дека ќе се бранат гумени куршуми, тоа слично е, и куртонот и гумата се братски материјали!