НАЈЛИГАВИОТ ПОДКАСТ ВО ИСТОРИЈАТА НА САЈБЕР ПРОСТОРОТ – ЈАНКО БУРЕК И ЛАЗАРОВ ТРИ СААТА МЕЃУСЕБНО СИ ЛАСКААТ СО КОМПЛИМЕНТИ

0
417

Сведоци сме на најлигавиот подкаст во историјата на сајбер просторот. Јанко Бурек и Лазаров цели три саата се лигават еден со друг, делат комплименти еден со друг, те се согласуваат, те се бранат, те пак се лигават … значу удав …

Јанко : Се случува напад на ЛЏБТ простории, не сум ја крив!

Лазаров : Е од кај ти кабает?! Шанса нема!

Едниот класучен дудлач, пушач, другиот копија на Ендрју Тејт за сиромашни … еј каква забеготина и лигавење од подкаст јавноста досега не гледала.