НАЈДОБРИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК И РАБОТНИК ОД СДСМ, ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ ЈА ПОТВРДИ НЕГОВАТА КАНДИДАТУРА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА СКОПЈЕ

0
395

На седницата на Извршниот одбор на СДСМ која се одржа вчера и официјално беше потврдена мојата кандидатура за градоначалник на Скопје на претстојните избори.

Упатувам огромна благодарност до мојата матична партија за довербата и поддршката. Скопје го заслужува најдоброто, продолжуваме заедно во нови победи. #ЧекорПоЧекор

Фејсбук статус на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.