(ВИДЕО) НАЈДЕ КОЈ ДА ЗБОРИ ЗА СРАМ И ПЕРДЕ, ОНОЈ КОЈ ГИ ВРЕЃАШЕ ВРАБОТЕНИТЕ ВО ПРИЛЕПСКАТА БОЛНИЦА ДЕКА СЕ НЕСПОСОБНИ ПАРТИСКИ КОПУЦИ НА ВМРО-ДПМНЕ

0
1514

Глејте кој најде да збори за срам и перде еј, ова е истиот екс директор на прилепската болница Борка Талески, Петар Ристески, оној кој во предизборен период ги навредува вработените во болницата дека тие се неспособни копуци и дека се вработени само поради ВМРО-ДПМНЕ.