НАШИОТ ПРЕМИЕР ЗОРАН ЗАЕВ ГЛАВНА ПОЛИТИЧКА SВЕРКА НА БЛЕДСКИОТ СТРАТЕШКИ ФОРУМ ВО СЛОВЕНИЈА

0
1052

Започна официјалниот дел од Бледскиот стратешки форум – #BSF2021, кој оваа година е посветен на иднината на Европа.

Во рамки на форумот ќе се обратам на лидерскиот панел на тема „Иднината на Европа – Проширувањето“, заедно со претставници на институции на ЕУ, како и со шефовите на влади и држави од регионот и од Европа.

Ја европеизираме Северна Македонија и ја унапредуваме регионалната соработка со конечна цел – членство во ЕУ.

Bled Strategic Forum

Фејсбук статус на премиерот Зоран Заев.