НАЦИ ПРОПАГАНДАТА Е МАЧКИНА КАШЛИЦА ЗА ГРУЕВИЗМОТ : Според режимската Република, опозиционерите имале крвави очи, суви усни и расипани заби!!!

0
1425

Во режимската Република која е во сопственост на Белизе Холдинг има портрет на професорката Најчевска во која се користи речник за кој Гебелс би добил нагон за повраќање, а Берија би добил пролив.

Погледнете и сами:

мирјана1 мирјана2