НАЦИЈАТА Е ВО ШОК : ТАЊЕТО КАРАКАМИШЕВА СМЕТА ДЕКА ПРЕЗЕМАЊЕТО НА ОЈО НА ПРОЦЕСИТЕ ОД СЈО Е ПРОТИВУСТАВНО!!!

0
1096

– Преземањето од ОЈО на предметите од СЈО е противуставно. Господ ќе ги казни сите што ми ги малтретираат моите мили Груевци!

Тања Каракамишева ја шокира нацијата во Миленко Шоу!

Тоа што Гордан Калајџиев има исто миалење со Тања Каракамишева е најголемата трагедија во моментов во земјава!!!