НАЦИОНАЛИСТИТЕ ВО ТОТАЛЕН НЕРВЕН СЛОМ: Ванковска легнала болна, Трендо колне и пцуе, Пандов ќе ја кољал цела влада!

0
1290

Ванковска легнала болна, Трендо колне и пцуе, Пандов ќе ја кољал цела влада!