Национален координатор за воени и полициски ветерани, Стојанче Ангелов оддаде почит и положи цвеќе на споменикот Карпалак во чест на загинатите припадници на безбедносните служби во конфликтот од 2001 година кои ги изгубија своите животи во одбрана на државата

0
589

Национален координатор за воени и полициски ветерани, Стојанче Ангелов оддаде почит и положи цвеќе на споменикот Карпалак во чест на загинатите припадници на безбедносните служби во конфликтот од 2001 година кои ги изгубија своите животи во одбрана на државата.