Наум Петрески и Маринко Роквиќ ќе станат сватови ?

0
2653

Ќерката на Наум Петрески Анастасија и синот на Маринко Роквиќ Никола најверојатно ќе снимаат дует.Никола деновиве престојуваше во Скопје,каде го промовираше новиот албум.Тој во живо пееше на плоштадот во Скопје,а гостувањето го искористи да се сретне со Анастасија Петреска и да договорат дует. Контактот го направи Алекс Ружин кој на шега ни рече дека дуетот на двајцата млади пејачи ќе му дојде некако како посватување на Наум и Маринко.

rokviccc-304x540 rokvic-304x540 anastasija-petreska-540x304

Извор : Либертас