Наумоски: ВМРО-ДПМНЕ цели 12 години не остави камен на камен во Ѓорче Петров!

0
395

Градоначалникот на Ѓорче Петров, Александар Наумоски упати критики кон опозициската ВМРО-ДПМНЕ поради како што рече, дека ништо не направила во неговата општина за време на нивното владеење

„Цели 12 години ВМРО-ДПМНЕ не остави камен на камен во Ѓорче Петров. Ги боли и ѓорчевци тоа и затоа се свесни што ни се случуваше во изминатите години. Во 21 век да зборуваме за вода, за канализација. Тоа е срамно“, рече Наумоски.