Наумовски : Асфалтирање на Радушка-Црногорска во Дексион

0
434

Завршува реконструкцијата на коловозот во должина од 560 метри на потегот од крстосницата со улица Кузман Шапкарев до крстосницата со улица Панајот Гиновски.

На овој дел ќе бидат поставени и два “легнати полицајци“.

Зголемена е безбедноста на пешаците со поставување на тротар по целата должина. Минатата година на овој потег општината изведе и атмосферска и канализациона мрежа.

#ПосветеноЗаЃорче