НАТАША ПЕТРОВСКА: СЕ РЕШИ ДОЛГОГОДИШЕН ПРОБЛЕМ ВО БИТОЛА, РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛ. “16-ТА” ВО ВРЕДНОСТ ОД 6,7 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

0
247

Решавање на уште еден долгогодишен проблем – реконструкција на канализација на ул. “16-та”. Вредноста на зафатите е 6,7 милиони денари.

Фејсбук статус на градоначалничката на Битола, Наташа Петровска.