НАТАША ПЕТРОВСКА ИЗВРШИ УВИД НА НЕКОЛКУ ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ ШИРУМ ЦЕЛА БИТОЛА, ГРАДОТ НА КОНЗУЛИТЕ СЕ ГРАДИ ВО ПОЛНА ПАРЕА

0
817

Увид на градежните активности на рехабилитација на ул. ,,Смилевски Конгрес” и ул. ,, Младински бригади”. Значајни делница која беше сериозно оштетена а во која има огромна фрекфенција на движење заради концентрација на населението но и функционирање на двата образовни и згрижувачки објекти – основно училиште и градинка. Изведбата е во должина од 825 m. Вложените средства се висина од над 5 милиони денари.

Фејсбук статус на градоначалничката на град Битола, Наташа Петровска.