НАТАША ПЕТРОВСКА ВО БИТОЛА ПРАВИ КРУПНИ РЕКОНСТРУКЦИИ НА ОБЈЕКТОТ НА МЗ КОЧО ДЕСАНО

0
194

Реконструктивни зафати на објектот на МЗ Кочо Десано, еден од многуте со децении запоставуван.

🍀 Изработена проектна документација;
🍀 Комплетна промена на водоводна мрежа;
🍀 Промена на канализациона мрежа;
🍀 Промена на електрична инсталација;
🍀 Промена на дограмата;
🍀 Таванска конструкција;
🍀 Уредување на фасада;
🍀 Партерно уредување на просторот – нова ограда, терен за кошарка, клупи, табли за шах и дел наменет за најмладите, со детски реквизити.

Ново катче за рекреација на сите генерации.

Фејсбук статус на градоначалничката на град Битола, Наташа Петровска.