НАТАША ПЕТРОВСКА ВО БИТОЛА ЗАСУКА РАКАВИ : ЗАПОЧНАТА Е ПРОЛЕТНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА НЕКОЛКУ ОБРАЗОВНИ ИНСТИТУЦИИ

0
184
ПРЕД-РАБОТНО-ПОТОА
Далеку сме различни, поинакви. Политики кои реално носат друг квалитет во образовните институции. Последните зафати во училиштата во Доленци и Оптичари.
Фејсбук статус на градоначалничката на град Битола, Наташа Петровска.