Наскоро нов ТВ проект на ТВ Амазон

0
797


facipolitiko

Како што дознаваме од извори блиски на сопственикот на Амазон во оваа ТВ куќа од први Септември ќе се роди нов ТВ проект кој треба да се погрижи јавноста да ги добива вистинските информации но и концепт кој треба да ги руши куртон стандардите поставени на Сител, Канал 5 , Алфа и други ступидни ТВ проекти режирани од Протуѓер.

Проектот на ТВ Амазон ќе го води водителот Зоки Фаци заедно со политичка и дебатна емисија на Саше Ивановски – Политико, ние им посакуваме успех во работата и надеж против оваа невидена владина ТВ пропаганда. Дечки, нек ви е са сречом…

Со почит – редакција на Народен Глас