НАРОД ПРОТИВ СТОКА: Во моментов пред собрание се повторува 24-ти декември од пред 4 години, овој пат со смена на позиции, лебарките сега се кај Градска а народот е кај Триумфална Капија а меѓу нив е полицијата и тампон зона од 100 метри!

0
612

Грујо ги пушти оние сироти лебарки кои се борат за еден сендвич да гинат за неговите милиони! Лебарките се собрани кај градска болница додека народот е кај Триумфална Капија и се слеваат реки народ од правец на рекорд.

Меѓу двете толпи има пампон зона од 100 метра и многу полиција со водени топови и полициски тенкови.

Грујо и режимот решија крв па падне и да ја скараат Македонија со цел свет само за да си ја спасат својата кожичка. Докажаа на дело дека се лудаци ненормални!!!