НАРОДОТ ОДАМНА ЧЕКАШЕ ОВА ДА ГО СЛУШНЕ: ЗАЕВ ВЕТИ УКИНУВАЊЕ НА ПАТНИТЕ ТРОШОЦИ НА ПРАТЕНИЦИТЕ!!!

0
1130

Ќе ги укинеме патните трошоци за пратениците во Собранието на Република Северна Македонија, претседателот на СДСМ, Зоран Заев на денешната прес конференција во седиштето на Бихаќка.