НАРОДНА РЕВОЛУЦИЈА: Пресот на Катица, Ленче и Фатиме денеска бил гледан на плазми и видео бимови на СИТЕ ФАКУЛТЕТИ ВО УКИМ, ЗАЕДНО ПРОФЕСОРИ И СТУДЕНТИ АПЛАУДИРАЛЕ И УРЛАЛЕ СО ПОДРШКА!!!

0
725

Мактел дознава од свои читатели дека денеска ширум факултетите на УКИМ предвањата и вежбите биле прекинати и сите заедно групно и професори и студенти го гледале пресот на СЈО и обвиненијата предизвикале вистина еуфорија во училниците ширум универзитетот!

Вечерва во 18 часот има нови протести и токму студентите се најбројни и најсилни во барањата за ПАД НА РЕЖИМОТ, додека на контра протестите се гледаат изнемоштени стари лица купени со бенефиции и работни места!

Во земјава ни се случува вистинска НАРОДНА РЕВОЛУЦИЈА ЗА СЛОБОДА И ПРАВДА!!!

11960011_1711134275825691_2665906811817024181_n