Напладне конгрес на СДСМ, Заев единствен кандидат за претседател

0
986

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија денеска ќе одржи редовен конгрес, 22 по ред.

На Конгресот ќе се обрати Зоран Заев кој е единствен кандидат за претседател на партијата.

Почетокот на Конгресот е напладне во хотелот „Александар палас“ во Скопје.