НАМЕСТО ПОСЛЕ 27-МИ АПРИЛ ДА ЗАМИНЕ ВО ПЛАНИНА И ДА ПАСИ ОВЦИ, БЕТМЕН ВЕЛИТ ДРЖИ ЛЕКЦИИ ПА ГО НАРЕЧЕ КУРТОН ПРАТЕНИКОТ КАСТРИОТ РЕЏЕПИ

0
715

– Новата писта за формула еден може да го носи името на Кастриот Реџепи или негова скратеница Куртор или па можеби Куртон би било најдобро…

Бетмен Велит во својата емисија која речиси никој не ја гледа на Инфомакс.

Најголемиот куртон на сите времиња што помогна да се случи крвавиот 27-ми април за потоа куртонски да добие амнестија, толку е дрзок и без морал и срам па уште дели лекции за тоа кој е куртон наместо да се скрие некаде да оди да паси овци некоја планина…