Наместо да го уапсат за измамата со американските визи мотањето на режимското дебело копиле Миленко КАКО ПРДЕЖ во газот на Грујо конечно се исплати : Миленко Неделковски е избран за член во осум владини работни групи!

0
1336

Владата на Република Македонија на 6 јули, на својата четириесетта седница по предлог на заменик министерот за информатичко општество и администрација Тимчо Муцински, донела решение за формирање „работна гpyпa co сите чинители за спроведување на Националниот Акциски план за Отворено владино партнерство 2016-2018 година“, во која за член е предложен новинарот Миленко Неделковски, пренесе Плусинфо.

Повеќе детали ОВДЕ