НАГРАДНА ИГРА ПО ПОВОД ПРВИОТ РОДЕНДЕН НА ХОТЕЛ ЛАКИ СПА ОХРИД!

0
2052

Драги фанови, по повод 1 година Лаки Хотел и Спа започнуваме со првата наградна игра > доделуваме ручек/вечера за двајца во пријатниот амбиент на нашиот ресторан 
Се што треба да направите: следетене на нашата фан страна, споделите ја фотографијата и напишете име и презиме во коментар.
Извлекувањето ќе биде на денот на роденденот 24 Јуни.
Среќно!