НАВИВАЧКАТА ГРУПА КОМИТИ ПОДЕЛИЈА НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

0
429

Навивачката група Комити Запад заедно со Комити Драчево организираа хуманитарна акција во Домовите за лица со посебни потреби – Ластовица Аеродром и Златен Сремец.

Стотици новогодишни пакетчиња со грбот на Вардар им однесоа Комитити на дечињата.