МУ ПРOСТУВА ШТО УКРАДЕ МИЛИЈАРДИ И ШТО БЕШЕ ДИКТАТОР, АМА НИКАКО ШТО ИМАЛ БЛИСКИ СРЕДБИ СО ЦРНЦИ – МИЛЕНКО МУ ДАДЕ УЛТИМАТУМ НА ГРУЈО ДА НЕГИРА ДЕКА ИМАЛ ОРГИЈА СО ЦРНЦИ НА СЕЈШЕЛИТЕ

0
3751

Во колумна на ДУДИНКА, Миленко му дава ултиматум на Груевски по бомбите на Зоран Буревесник за наводните оргии со црнци на Сејшелите:

Затоа, пред Никола Груевски во моментов постојат три опции:

Да молчи и да не се појавува на Фејсбук со тема Шешјшели. Таквата тактика нема да ја стави во заборав оваа снимка, туку напротив ќе ја издигне на ниво на вистина.

Да се огласи на Фејсбук и да каже нешто во стилот на неговата прес конференција од 30-ти јануари 2015-та, „нешто е вистина, нешто е лага, а нешто полувистина“! Тоа баш би било соодветно на неговиот карактер.

И, најсилно, да напише на својот Фејсбук дека НИШТО ОД ОВА НЕ Е ВИСТИНА, се е злонамера, дека се тоа квалификации за уништување на неговиот кредибилитет и дека повикува тој што има таква порно снимка веднаш да ја објави. Односно, ако не ја објави Заев и целата фамилија Верушевски стануваат обични селски пачаври (што реални и се). Но за ваков храбар и машки настап има еден проблем?! Односно, што ако снимка сепак има?!