Мухамед Зекири: Ќе колеа клети „шиптари”, а сега молат и нудат пари во Теарце

0
1763

Толку од Прогласот на ВМРО ДПМНЕ изгледа :)… Ќе колеа ќе убиваа клети “шиптари” и амбасадори а сега се пуштиле во акција во Теарце да ги молат и да им нудат пари да не гласаат за СДСМ…

Што и да правите едно е јасно бугарскиот ВОЗ ви застане во Теарце, а граѓаните на Македонија избраа ЖИВОТ!!!

Мухамед Зекири – Фејсбук статус