Мухамед Зекири: „Патриоти“ да ве потсетам на мега интервјуто на Груевски за Република

0
2707

“Патриоти” се сеќавате на мега интервјуто на Груевски за Република на 05.01.2017 ?… Ако не се сеќавете еве да ве потсетам.” – напиша на својот Фејсбук профил пратеникот на СДСМ, Мухамед Зекири.17022362_10156186987789466_2669693019570322972_n